15.10

Grim: Piilotin tunnarikapulan ja tein samalla tavalla kuin eilen. Nyt toi ihan sivulle hyvin, palkka taitaa tulla liian hätisesti...mutta kun pelkään niin että tiputtaa ennen lupaa... Kaket taas hyviä, eka istuminen vähän hidas...en tiedä jouhtuiko siitä että yritti nähdä missä kanat olivat..

Puomi, oikein hyvä, ylösmenosta en piitannut. Muutama Jennykäännös sekä tiukkaa leikkaamista, näillä parilla esteillä oikein hyvin. Ei vastaa ratatilannetta, mutta en usko että harjoituksista haittaakaan on.

Sin: Hyppyjumppa, hyvä. Pari 60 cm hyppy pari kertaa,  yllättävän hyvin :o) Pujottelu ilman sisäänmenoverkkoja helpoista kulmista, oikein joka kerta :o)

Puomi pari kolme kertaa. Huolestuttavaa on se että katsoo samalla tavalla kun Grim mistä puomi alkaa, ponnistaa sitten just ennen puomin alkua ja ylihän se menee :o/ Ei noin pienen koiran pitäisi ylösmenovirheitä tehdä..Onkohan tämä Agilityjumalan tekoa, aikoinaan Pipsalla ja Mintulla oli luomu A:at (juoksivat luonnollisesti täysillä läpi, osuivat aina)..taisin päästä silloin jonkun  mielestä liian helpolla :o/

Sin menee kuvattavaksi Lotta Axelssonillle Mevetiin keskiviikkona.

Risse teki minulle längen mitä koitan nyt sitten Sin´llä pitää jos auttais askellukseen..