Purinalla treenaamassa, Teemu ja Niinu olivat tehneet tosi hyvän harjoituksen. Grim ihan ok, kaarrattaa kyllä mutta muuten aivan innoissaan kun ollut niin pitkään sairaslomalla.

Sin oli oikein innokas. Putkimutkaan, aivan takaapäin ja niin että oma liike jatkui eteenpäin kun hänen piti tavallaan tulla kohti oli vaikeaa. Pirjo oli katsomassa joten tehtiin sit niin että Pirjo palkkasi ulostullessa. Sin ennnakoi muutenkin paljon enemmän kun Grim. Kontaktit mennään vielä niin että kisataan lelulle joka on maassa. Onneksi on vielä pitkä aika kisaikään koska en vielä tiedä miten jatkan...

Sin´n bestis Hippa-Leena Alligaattori on nyt leikattu. Tämäkin vasta kun Janita piti pintansa, että koira ei ole kunnossa, nyt avataan ja katsotaan onko seillä jotain feilua, olihan siellä. Hauislihaksen jänne oli rispaantuntut ja jouduttiin katkaisemaan. Hippa parka on ollut varmaan tosi kipeä, mutta silti aina yhtä kultainen ja ilonen, joutuu nyt olemaan 2 kk remmissä, ei saa riekkkua lainkaan :o/  Toivottavasti jänne kiinnittyy ja Hippa pääsee jatkamaan jo niin rakasta agilityä ja näyttämään muille miten "touchataan" :o) Ei se agility niin vaarallista ole mutta metsässä juokeminen kyllä, tähän yhtyy myös Grim :o/

Lauantaina oli myös kurssi Koirakondiksella (siis minä pidin). Hyvin järjestetty, lämmin tila ja paaaljon hyvää ruokaa tarjolla :o)

Tarkoitus oli että menen syömään Katin ja Eltsun kanssa sen jälkeen, olivat tulossa jo la vaikka kisaavat su. Pääsivät matkaan niin myöhään että päätin sit jäädä vielä treenaamaan Sin´n kanssa.

Smurffi meni itse asiassa oikein innokkaasti (ei nyt samanlasita vauhtia läheskään kun esim Melakarin Zici, joka oli Janitan koulutuksessa siinä välissä), oli kuitenkin tosi kivaa köörata sen kanssa :o)  Ensin oli Grim selkärangassa ja sanoinkin kun veti ulkokautta esteiden ohi välillä, että tämähän on kun Pipsa ja Minttu aikoinaan :-o Joudun oikeesti katsomaan koiraa että se tekee esteet ja ohjaaman sitä :-o Janitan mielestä se on ihan oikein minulle Grimin jälkeen...höh, miten niin?

Välillä tuntuu että olen ihan tipahtanut kärryltä ja tulee vähän outsider olo kun muut treenaavat niin määrätietoisesti ja paljon :o/ Taitaa olla tätä 39 +1-kriisiä, pakko vaan hyväksyä että työn, lapsen ja muun elämän takia en voi (ehkä en myös edes jaksa) panostaa yhtä paljon tähän harrastukseen. Ehkä mun nälkä menestykseen ei enää ole niin kova...Olen kyllä aina ollut fiilishakuinen mutta myös kunnianhimoinen, nykyään taidan olla enää fiilishakuinen..

Radiosta tuli TikTakin biisi "Hei me heilutaan taas" . Tämä biisi on aina saanut mut hyvälle tuulelle, tajusinkin yhtäkkiä että tämähän kuvaa minun ja Grimin agilityä :o) Emme ota sitä niin vakavsti vaan heilutaan vähän muiden mukana ja yritetään olla kaatumatta :o))

Sunnuntaina menin katsomaan Tsaun kisoja. Jaakko ja Zen voittivat molemmat radat :o) Janita teki Cosmolla (tietenkin :o) nollan ja oli neljäs, Jan-Egil ja Jenni kiilasivat maleilla väliin. 

Noora voitti mineissä Bonolla toisen radan, sairaan siistit kontaktit. Ekalla radalla oli tippunut viimeinen rima, muuten oli ollut ylivoimaisen täydellinen! Katilla Mimmi oli keksinyt taas keinupelon ja tullut siitä pois ekalla radalla :o/ Tuo on kurjaa, Mintulla vimeiset vuodet sama juttu. Toisella radalla hukkas yhden esteen, meinas kaatua kaksi kertaa ja lopuksi veti toiseksi viimeisen estten ohi :o/ Muuten meni kyllä mieletöntä kyytiä ja kontaktit täydelliset :o) Tiinalta ja Piitulta näin toisen radan, hyvän nollan ja Eltsu myös nolla!

Oli kyllä kiva viikonloppu, oli taas kiva pöristä yömyöhään (sorry J & J) , nähdä heimolaisia (LAW) sekä Vaasalaisia. Mari ja Marko + Minttu olivat myös paikalla ja sovittiin että yritetään järkätä kimppatreenejä (helpompi sanottu kuin tehty)..Jäi myös hyvä fiilis sekä kurssistaa että Sin´n treenistä :o)