Treenaamassa Purinalla. Teemu ja Niinu olivat tehneet tosi hyvän radan. Grimin kanssa tein kokonaan ja meni ihan ok, valui kyllä en kä oikein meinannut saada kaarroksia pois. Sin´n kanssa otin pätkissä ja meni myös ihan kivasti.

Lauantaina oli kurssi Koirakondiksella, ihanaa kun on lämmin halli eikä tarvinnut maneesissa palella :o) Oli tarkoitus mennä syömään Katin ja Eltsun kanssa ja lähteä illalla kotiin.. Kati ja Eltsu pääsivät lähtemään Vaasasta niin myöhään että päätin jäädä treenamaan vielä Sin´n kanssa. Ennen sitä Janita koulutii Oululaisia, Melakarin Zici  meni aivan mieletöntä kyytiä :-o

Sin meni myös ihan innokkaasti, ensin oli Grim selkärangassa ja Sin veti yhden esteen ohi ulkokautta. Sanoinkin että tämähän on aivan niin kuin Pipsa ja Minttu aikanaan, joudun oikeasti katsomaan koiraa ja ohjaamaan sitä :-o Janita sanoi että se on aivan oikein minulle Grimin jälkeen...Meni sit loppujen lopuksi niin myöhään että jäin vielä yhdeksi yöksi Janitalle.

Sin´n bestis Hippa-Leena, on nyt sitten leikattu. Hauislihaksen jänne oli rispaantunut ja jouduttiin katkaisemaan, Hippa parka joutuu olemaan remmissä 2 kk eikä saa riekkua lainkaan :o/  On se uskomatonta, miten nuo koirulit jaksavat aina olla yhtä iloisia, vaikkavoi vaan kuvitella miten kipeä se on ollut..