Lauantaina kisat Järvenpäässä. Kati Walalla ihan kiva rata missä sai jaakottaa ja twistata ;o) Kämmäsin heti alussa kun oli kiirus putken jälkeiseen tilanteeseen, en katsonut lainkaan koiraa joka ei yhtäkkiä irronnutkaan putkeen :-o Sitten pujottelussa sekosi, lopussa otti kaksi keppiä kerralla :-o A hirmu hyvä ja puomi ok, himmasi vasta kun oli kontaktilla, päädyin antamaan tule käskyn palkaksi vaikka ei ollutkaan maassa. En tiedä oliko se sit hyvä vai ei...en kuitenkaan halunnut tehdä siitä pakotetta vaatimalla askel ja askel..aika näyttää :-o

Toinen agirata oli Anne Tammiksalun. Aivan loistava, tekninen ja hauska! Monessa kohdassa oli ainakin 3-4 vaihtoehtoa ohjaukseen. A taas loistava, puomilla tuli kontaktille ihan lujaa (ei nyt mikään Rhett puomi ;o) , päästin heti jatkamaan. Seuraava vaihe voi olla loikkaus, kuitenkin mulle tulee suurempi umpisuoli otsaan himmauksesta, kun loikasta. Annan sen nyt tulla lujaa ilman vaatimuksia muutaman kisan, virheen riskillä, sit kun tuntuu tulevan itsevarmana niin yritän ottaa pysähdyksen mukaan.

Radan lopussa oli takaakierto jonka tein ympyrällä, onnistui loistavasti ja Grim voitti radan :o) Noel toinen, Rhett kolmas (Niinu pysäytti kontaktit), Iiro neljäs, pysäyrtti kontaktit myös.

Hyppis (Anne Tammiksalu) oli sitten makein mitä olen pitkään aikaan kisaratana nähnyt, huomaa että on käynyt Jaakon kurssilla kun siellä sai tehdä vaikka mitä :o) Alku oli kolme hyypyä kaarella joka vei suoraan putkeen, tai vei muita koiria :-o Grim bongasi pujottelun, joka oli viistosti putken takana, luulin jo että oli menossa putkeen mutta Grim otti mun ohjauksen varmistuksena että menisi kepeille oikein :-o No, ei ehtinyt sinne asti mutta ohitus kuitenkin putkesta :o/ "Loppuhärdellissä" tultiin suorasta putkeesta, mihin ei nopealla koiralla ehtinyt vaihtamaan puolta, otin Grimillä tiukalla leikkauksella- välistävedolla- sylkkärillä, onnistui loistavasti :o) Juha sanoi että ei ole ikinä näin vaikeaa rataa suomalaistuomarilta nähnyt, ei se nyt niin vaikea ollut mutta makee kyllä!!

Tällä radalla ei paljon nollia (eikä tuloksiakaaan) nopeilla koirilla tullut, Ninja voitti. Grim oli kiellolla melkein 2 s nopeampi :o) Olin niin iloinen että tiukkaleikkausharjoittelu on tuottanut tulosta :o)

Samu oli Jessin kanssa koko päivän. Olivat olleet kaupungilla leffassa ja Jessi osatnut Samulle uuden blazerin (!) ja kangastossut. Vähän oli päheen näköinen; mustat farkut, oranssi t-paita, musta blazeri, mustat tossut ja musta "hattuhattu" päässä :o) Jessi oli ylpeänä esitellyt Samua kavereilleenkin ;o)

Sunnnuntaina käytiin Ojangolla Sarin kanssa. Tehtiin se eilinen loppupätkä, pääsin palkkaamaan leikkausta ja Sari onnistui myös loistavasti Joskolla. Lopuksi otin siivekkeiden välistä juoksua Sin`llä. Kyllä irtoo mutta ei katso minua lainkaan..lössähti kun otin pari toistoa :o/

Sitten mentiin meille. Laitettiin mattopinta kontaktiesteille, olin tietty laskenut väärin joten joudun hakemaan lisää joku päivä:o7 Sari myös vahvisti A:ta. Rengas pitää vaihtaa kun on vanha minirengas. liian pieni maxeille. Eli jos jollain on vanha mopo-rengas tms nurkissa niin noudan mielelläni ;o)