Ritvalla periaatteessa helpot radat, vaikeaksi teki erittäin vaihtelevat estevälit. Tuntui että vaihteli yhdeksästä metristä neljään...tämä aiheutti paljon rimojen tiputuksia. Ei myöskään tuntunut hyvältä kun vaikeuksia rytmittää :o/

Ekalla radalla Grim ei tullut mukaan yhteen sylkkäriin päädyssä, ei siis kääntynyt vaan jatkoi väärään suuntaan :-o Olin erittäin hämmentynyt koska nämä pitäis olla meidän braavuuria :-o No sitten puomille, käskin alas ja alku näytti hyvältä, parikymmnetä senttiä ennen kontaktia himmas kuitenkin ja katsoi minua :o/ Se siitä toiveesta että ampuisi lujaa alas. Sen jälkeen tuli rima alas, lopulla kun piti vetää koiraa tai tehdä puolivalssi, työntekijä oli nostamassa rimaa jota jouduin väistämään ja Grim ei nähnyt lainkaan mitä teen, juoksi esteen ohi ja minä jatkoin sitten maaliin. Harmitti kun olis halunnut tehdä edes sujuvan lopun :o/ No, ylitoimitsija tuli kertomaan Ritvan sanoneen että saan mennä radan uudelleen, kun ohitus johtui työntekijästä, femma jäisi tietenkin voimaan. Mentiin uudellen, ei taaskaan tullut mukaan siihen sylkkäriin :-o vaikka nyt tein sen tooosi selkeästi. No kuitenkin nopea nolla nyt, puomikin oli parempi vaikka ei alas fokusoinut :o)

Toinen rata, helppo mutta nyt kaksi rimaa :o/ Molemmat tuli hirmu ahtaalla välillä. Videolta katsottuna selkä näyttää jäykältä, hyppää tosi laakoja hyppyjä...onkohan innosta kun ei treenattu reiluun kuukauteen vai...En nyt vielä rupea hysterisoimaan, vaikka ei normaalisti tiputa tein sitten mitä..Puomi vanhaan verrattuna ok mutta ei sitä mitä toivoin :o/ A on hyvä :o)

Sari ja Josko tekivät hyviä nopeita ratoja mutta sekin räiski rimoja :-o

Sunnuntaina käytiin Ojangolla ottamassa pientä pätkää. Tehtiin mm. sama kohta missä en ollut saanut Grimiä sylkkäriin.Ei sitten tullut nytkään :-o Otin uudelleen ja nyt sanoin "Grim" ennen sylkkärin aloitusta, tuli täydellisesti :o) Kakkoshypyllä ei hiljentänyt lainkaan sihinään, ei meinannut tulla mukaan yhteen valssiin, pujottelun umpikulmasta ei ehtinyt taipua kakkosväliin :-o Ehkä sitten on vähän vallaton, Mustikilla taitaa olla kuitenkin omaa tahtoa ;o)