Perjantaina treenaamassa Purínalla. Tein vaan vähäsen kun kurssi viikonloppuna. Grim pääsi myös tekemään puomia, menee tosi lujaa alas, vapautan palkalle. Ei ihan kaikkea kestä vielä, siis nykäisyjä tms. Jos pysyisi tuollaisena myös kisoissa olis hyvä, mutta onhan se aiemminkin mennyt lujaa treeneissä mutta himmanut silti kisoissa :o/

Sin meni ehkä ihan ok, Teemun mielestä ainakin. Itsestä taas tuntui että väsyi heti :o/

Lauantai ensi Marin radoilla. Radat ihan hyviä. Sin`llä en vaan tykkää tehdä niin niin paljoa vääntöä kun pitäis saada sen vireen pysymään yllä. Pitäis siis saada onnistumaan heti, se on sitten vähän vaikea kun ei rataa meinaa muistaa :-o Jonkun pätkän meni ok mutta loppufiilis jäi kyllä masentamaan, tuntui taas että ei kulje oikeesti mihinkään eikä jaksa mitään :o/

Sununtain radat olivat jouhevampia. Viimeisellä  radalla meni suht ok, vaikka väsyi enkä voi toistoja ottaa. Kahdella pätkällä ei sittten liikkunut lainkaan :o/ Keskittyminenkin puuttui siltä kokonaan, yritin ottaa yhden hypyn kautta avokulma pujotteluun...ei edes yrittäny, jolkotti sinnepäin ja valkkas sitten kolmella yrityksellä  kolmos- viitos välin :o(  Näytti siltä kun ei olis ikinä nähnyt pujottelua, lopetin siihen etten kurista sitä.

En tiedä. Tulee sellainen fiilis kun olisin äiti joka haluaa että sen lapsi pelaisi futista vaikka lapsi ei tykkää. Sitten kun lasta lahjoo tarpeeksi ja lupaa että voittaa varmasti matsin niin lapsi innostuu hetkeksi, sitten jos vastustaja tekeekin maalin niin lapsi masentuuu ja lopettaa pelin :o/ Pitäiskö mun vaan hyväksyä että rakastamani koira ei vaan ole tästä niin innostunut kun minä :-o Jos olisi vähän pidempi aika juoksusta vois tietty olla valreskauttakin...ei vaan ilmene missään muualla kun agilityssä. No, leikkautan sen silti kunn sitä ei jalsotukseen käytetä ocd-riskin takia vaikka mikä stara sitä tulisikaan.

Sittten juttelin Milan ja ja Janitan kanssa siitä että Sin taitaa tehdä työtä vaan itselleen. Oikeesti, ei työkoirakaan voi hakea lampaita tiistaisin mutta torstasin ei, eikä se voi hakea karanneita lampaita vaan silloin kun sitä sattuu huvittamaan :-o Mosse sanoo että bc ottaa helposti yhden asian elämän tehtäväkseen, jos sen saa vapaasti valita ei sitten haluakaan tehdä ohjaajan kanssa jos tulee vastoinkäymistä vaan palaa tekemään sitä mitä saa tehdä niin kuin haluaa :-o Sin paimentaa aina lenkillä Grimiä, erittäin intensiivisesti. Sisällä pelaa Samun kanssa sählyä ja kiipee mun syliin kun ei ole tekemistä tms. Päätin nyt aloittaa kuurin jossa sillä ei pahemmmin muuta elämää ole kun minun kanssa agility :-o Kuulostaa kauheelta mutta yritän sinnitellä yhden jakson.  Jos tällä ei vaikutusta, saa lopettaa futiksen ja jatkaa pelkällä baletilla ;o)