Grim oli taas uimassa Pirjon kanssa :o) Grimille ollut mahtavaa päästä tekemään jotakin, puhumattakaan kuntoutumisen merkityksestä. Kiitos Pirjo!

Illalla lähdettiin Sin´n kanssa epävirallisiin kisoihin Kirkkikselle. Sairaan kylmä tuuli ja liian vähän vaatteita, kamalasti porukkaa :o/  En jaksanut jäädä kilpailevien luokkaan joten ilmoitin mölleihin.. Helppo suoraviivainen rata. Olin päättänyt jättää kontaktiesteet tekemättä jos jotenkin järkevästi pystyn kiertämään ne..A oli kolmantena esteenä ja sijoitettu niin että päätin mennä sen. Sari vei targetin A.lle mutta puomin päätin jättää väliin ja tein oman koukeron hyppyjen kautta maaliin. Sin oli rauhalinen niin kuin aina eikä tajunnut että hän oikeasti pääsee tekemmän jotain, on tottunut hengailemaan vaan mukana. Tuli ekat esteeet ihan ok,  A.lla tuli ok alas mutta ei selvästi ollut ihan mukana, tassut maahan mutta ei tehnyt nokkimisliikettä ja takapää tipahti sivuun. Ohjasin takaisin oikeaan asentoon. Sen jälkeen hiffasi että tämähän on agilityä ja sit lähti smurffi kulkemaan, kyllä irtoaa ;o)

Eli ihan hyvin meni, vähän Sin oli polleena, halusi heti että soitan Hitille ja kerron että nyt hänkin on aloittanut sitten eskarin :o)

Tanjalle ja Jessicalle tuli nyt sitten eilen myöhään vuokraheppa Eestistä Sipooseen. Hepan nimi on Brejk ja on yli 170 cm korkea :-o