17.10

Käytin Sin´n Lotta Axelssonilla, Mevetissä. Lotta taivutteli, väänsi ja käänsiä Sin´ä, koska ei mitään kipupistetiä yms löytänyt eikä koira ole missään vaiheessa ontunut, ei nähnyt syytä miksi kuvata etupäätä.

Lotta totesi että tämä koira on niin järkevä että kuvataan lonkat ja selkä ilman rauhoitusta :-o Nostettiin Sin kouruun selälle, muutama sekunti rimpuili vähän mutta relas sitten totaalisesti. Sitten kouru pois ja kyljelleen. Kuvauksen jälkeen koira vaan ravisteli itseään ja heilutti hoitajalle häntää :o) Missään vaiheessa mitä vaan sille tehtiin, sillä ei edes käynyt häntä jalkojen välissä.

Lotta sanoi että lonkat ovat selkeästi täydelliset AA:t ja selkäkin niin kuin pitää olla :o) Viralliseksihän niitä ei vielä saa mutta kiva kuitenkin tietää. Mitään fyysistä syytä Sin´n haluttomuuteen/huonoon tekniikkaan hypätä korkeita esteitä ei eiis ole :o)

Jos tämä pieni koira vielä oppii hyppäämään kunnolla täydestä vauhdista, siitä tulee ihana kisakoira. En heti muista koiraa joka käyttäytyy tilanteessa kuin tilanteessa niin hyvin, ei ota sitten yhtään mistään mitään paineita :o) 

Samu lähti Kiiminkiin. Jessica oli illalla auttamassa Risseä Kontulan kämpän rempassa, hänen hiukset olivat muuten ihan siistit, niin siis Jessican hiukset ;o)