Perjantaina treenaamassa Purinalla. Tehtiin helpohko pätkä. Lopuksi pujottelu treeniä Sin´n kanssa niin että Niinu palkkasi lopussa ja minä pääsin jättäytymään. Ymmärsi tokan kerran jälkeen. Avokulma, joten käytin verkkoja, saa sii milloin tuon avokulman tajuaa...on vaikea kun ei oikein toistoja kestä :o/

Jessica oli hakenut Samun aiemmin koulusta, mentiin yhdessä syömään Hakunilan mac:iin.

 

Lauantaina mentiin Samun kanssa kaupunkiin. Haettiin Pilailupuodista uudet Diabolokepit ja Samu osti omilla rahoilla uuden Diabolonkin. Sen jälkeen vein Samun ja Sin´n Jessican luo päiväksi.

Sitten Riihimäen isoihin kisoihin, joku  +- 90 starttia. Tuomarina oli Johanna Nyberg, vauhdikkaita suht helppoja ratoja. Ekalla radalla pujottelusta puomille 90 asteen kulmasta, sieltähän Grim sitten tippui. Näytti pahalta, löi leukansa sekä kolautti kyljen lujaa puomiin. Yritin saada sitä ravaamaan jotta näen voinko jatkaa...no ei tietenkään onnistunut kun toinen täpäjää että jatketaan jo :-o Kokeilin nopsasti ettei arista (hylly) ja jatkettiin loppuun.

Toinen rata aika samanlainen, hyvä rata, tultiin toiseksi Zenin jälkeen, hävittiin joku 1,5 s. Mielestäni emme olisi saaneet mistään muualta kun kontakteilta mitään pois. Minä nyt sitten haluan ne ottaa tarkasti,  joten sitten on elettevä sen kanssa etä häviämme tuon verran :o/

Hyppis vasta helppo olikin, tylsää luukustusta ympäri kenttää. En saanut virettä päälle mutta tehtiin nolla. Unohdin yhdessä kohtaa mihin mennä muta sain silti  Grimin oikealle esteelle. Tultiin kolmanneksi Iiron ja Cosmon jälkeen. Cosmo teki taas kolme nollaa ja oli palkinnoilla kaikilla radoilla niin kuin aina :o)  IIrosta kuullaan vielä paljon ;o)

Janita ja Jaakko tulivat yöksi kun seuraavana päivänä kisat Purinalla.

Sunnuntaina eka rata piiitkä kutsuhyppy, taisi olla 5 esteettä. Sittten putkeen, muuri ja 90 asteen avokulma pujotteluun. En pöljä auttanut koiraa ollenkaan, joten hyppäs piiitkän hypyn muurin yli kohti kolmatta väliä, katsoin jo että kolmanteen tuo menee. Eiköhän tuo ihana otus korjannut ihan itse viime tipassa oikeaan väliin :o)

Otin riskin elämässä ennen puomia, jos kymmenyksen myöhästyisin liikkelle lähdössä en ehtisi väistää siivekettä enkä saisi koiraa puomiille vaan ottaisi putken. No en tietenkään päässyt liikkeelle niin kuin olin kuvitellut, sain kuitenkin Grimin puomille mutta hyppäsi ihan sivusta ylös, noin 20 cm yli. Mitein sitten ottaisinko Grimin sokkarina puomilta, no en ehtinyt päättää kun oli jo sujahtanut väärään päähän putkea puomilta :o/  Ei harmittanut muuta kun että loikkasi sen puomin. Sitten jälkeenpäin kuulin että en ollut edes saanut virhettä ylösmenolta :-o Miten muistaisi että pitää jättää arvostelemisen tuomarille ;o)

Toinen rata helppo, kuitenkin hauskalla törkkäyksellä pujotteluun. Sai jo A:lta virheen, puomilla otti kontaktin mutta lähti ennen lupaa, palautin puomille ja taas maaliin hyllyllä :o(

Hyppis vielä helpompi, onnistuin kuitenkin ottamaan sitten riman alas kun pamautin käden alas juuri rimalla, en luottanut että Jennyt toimisi :o/ Aika muuten suht hyvä, oltais jääty kuitenkin Rhetille jonkun kymmeneksen. Hyvä näin koska Rhetistä tuli tämän voiton myötä Agilityvalio :o) Paaaljon onnea Niinu ja Rhett! Jaakko ja Vimma tulivat toiseksi.

Näissä kisoissa LAW voitti joka startin, oli myös toisena ainakin parissa. Päästiin sitten Janitan kanssa suihkuttamaan skumppaa Niinun ja Rhetin päälle sekä ensi kertaa huutamaan: Anna palaa, tarkkaan paina, Warriorsi voittaa aina!!

Hyvä mieli jäi muiden puolesta, varsinkin Niinun :o) vaikka itse en saanut yhtäkään nollaa kolmesta  radasta :o/

Tuulia toi Purinalle gerbiileille kuljetusboxin, Samu vie ensi sunnuntaina gerbiilit Messarin Joulunäyttelyyn ;o)