Ankin kanssa treenaamassa tokoa Hakunilan urheilukentällä.

Ensin seuraamista, Anki käskyttämässä. Täyskäännökset vasemmalle voisivat olla parempia, ei heitä takapuolta tarpeeksi hyvin pois alta. Oikealle tehtynä en vaan saa onnistumaan, valuu ihan sikana. Olen palkannut reiteen kiinni yms. Tiedän että teen sen liian nopeasti, treeneissä onnistun kyllä tekemään hitaammin. Tiedän vaan itseni,  koetilanteessaa tulee rytmi/vauhti selkärangasta ja se on nopea...Grim valuu ja sit pitää haalia takaisin sivulle..taidan pysyä siinä vasurissa vielä.

Ruutu taas ihan täydellinen (mun mielestä ;o), sama kaket :o) Noudossa Anki meinas että voisin vahvistaa pitämistä, härnäämäällä pallolla kuonon edessä yms, katsotaan. Luoksetulon otin kokonaisena, seiso tuli aivan yllätyksenä  ja meni metrin pari yli, maahan meno oikein hyvä. En ole niitä liikkeennä ottanutkaan kun vissiin kerran, kierrätän puun tms ympäri ja pysäytän siinä.

Anki painotti että "treenaa niin kuin kisaat", minulla pallo/lelu liian näkyvillä koko ajan, tähän pitääkin kiinnittää huomiota.

Sin oli tolpassa kiinni missä päästi tällä kertaa vähän äänekkäämpiä "iiiuhhh"-ääniä. Oli aivan innoisssaan kun pääsi sitten ottamaan muutamaan sivulle tulon ja tolpan kierron. Tähän Anki myös neuvoi että älä pidä namia kädessä ( mulla ollut se oikeassa), vaan kehu äänellä ja sit kaiva nami, näin tapahtuu myös kokeessa, paitsi että tietenkin joutuu odottamaan kauemmin palkkaa.

Illalla pakkasin Samun tavaroita, lähtee keskiviikkona Kiiminkiin mummin ja Sepon luo, tulee vasta sunnuntaina.

Jessica innostui värjäämään hiuksiaan, olin luvannut auttaa pe tai la mutta halusi tehdä sen nyt. Jäi vielä eteiseen peilin eteen kiroilemaan kun menin nukkumaan. Sitä tököttiähän ei ole paljon ja Jessicalle on niitä hiuksia, sekä pituutta että runsautta vaikka muille jakaa. No, lopputulos näkyy huomenna ;o)