Keskiviikkona treenaamassa Batissa Tesun kanssa. Sin´llä harjoittelin väärän putkenpään ohittamista läpsyllä. Ensin otin muutaman hypyn kautta kovalla vauhdilla, meni välillä väärin välillä oikein. Sitten päätin että tehdään tämä nyt kunnolla; eli koiran kanssa yhden putken eteen, niskasta kiinni- innostan äänellä- irti ja läps läps reiteen ja veto oikeean putkeen- yess. Näin muutama kerta ja sitten koira toiselle puolelle ja sama toiseen päähän. Jos kisassa paha paikka käytän varmaan (ehkä) puolivalssia mutta haluaisin päästä samaan kuin Grimin kanssa, että läpsy reiteen on sama kuin este lähimpänä minua. Vaikeampi Sin´n kanssa kun ei tykkää kauheesti olla lähellä minua :-o Sitten otin vähän puomia targetilla, ei vielä oikeasti osaa sitä. Tesu vahvisti mitä olen itsekin miettinyt, laitan lelun parin metrin päähän puomista ja vapautan siihen. Tämä vaan vaikeampaa kun treenaa useimmiten yksin...pitää ottaa remmi mukaan.

Sitten vähän seuraamista, sain neuvoja miten edetä. Tesu otti Jokulla vähän ohjaustreeniä, kovasti on pikkuisella menohaluja, ihanasti kiihdyttää nollasta sataan :o) Tämän pojan tottiskin on jo hyvällä mallilla!

Tesu napsi myös vähän kuvia Sin´stä ulkona, lähinnä poseerauskuvia kun maasto ei muuhun houkuttanut.

Torstaina olin kouluttamassa paria ryhmää Haulla. Pidin itse radasta ja koirakot menivätkin sen oikein hyvin. Lopuksi menin helpomman version Sin´llä, meni tosi hyvin. Vaikka ei ole mikään raketti niin etenee hyvin ja tykkään oikeesti tehdä sen kanssa töitä :o) Grim jäi taas Pirjolle kun pääse Hyvinkäälle pe uimaan :o)

Piti viedä kanat sisään, nyt sain taas poispäin kuljetuksen onnistumaan Sin´n kanssa.

Perjantaina oli oma treenivuoro. Tehtiin sama rata kun to oli ollut Haulla. Tein ensin helpomman version, meni sairaan hyvin. Sitten kun nälkä kasvaa syödessään otin vielä sen vaikemmankin...siinä sitten huomasi että pikkuinen alkoi väsymään, teki kuitenkin töitä mutta itseä otti päähän kun ei voinut lopettaa ajoissa :o/ Tanja toi Pipan treenihin kun kisaan sillä su. Tein ensin ulkona jennytyksiä, toimi tosi hyvin. Tanja ihmetteli mitä oikein tein kun Pipa kääntyi ilman huutoa :-o Pipa on sairaan kiihkeä ja nopea eikä pahemmin ohjausta seuraa, kyllä tästä kelpokoiran saisi jos pääsis enemmän vääntämään ;o)

Pirjo toi Grimin hallille ja mentiin syömään macciin. Ihanaa Grimille kun Pirjo ottaa sen mukaan, se on nyt parka ollut 4 viikkoa ilman mitään tekemistä. Tiistaina saan päästää irti lyhyeitä pätkiä lenkillä...saa sii miten kestää kun tosiaan vetää miljoonaa metsässä..

Lauantaina Sarin ja Jonnan kanssa ulkokentällä. Tehtiin ihan pientä pätkää jonka piti olla helppo :-o Oli sitten loppujen lopuksi ihan kivan haasteellinen. Menin pätkän Joskollalkin ja sillä on kyllä pujottlugeeni myös, meni nyt pujotteluun ihan miten vaan :o) Lopuksi otettiin Sin´llä ja Dekolla pujotteluharkkaa verkot alussa, jotta saisivat pelkkiä onnistumisisa. Sin menee oikein sisään mutta vaikeuksia taipua vaikeissa kulmissa kakkosväliin.

Grimin kanssa paimennettiin vähän kanoja. Grim on täydellinen kanapaimen, menee tarpeeksi lähelle ja melkein tökkii niitä jos ne jumittaa :o) Kanat ei nimittäin mistään tuijotuksesta piittaa, tietävät että Sin ei mitään niille tee joten ignooraavat sen täysin jos siltä tuntuu :o/

Sunnuntaina kisat Purinalla illalla. Rata oli Lahikaisen ja oli ihan kiva. Pujotteluvienti avokulma seinään päin, sitten oli välistävetoa yms. Selvittiin tosi hyvin Pipan kanssa kaikki vaikeat kohdat, tiputti yhden riman ennen puomia. Sillä seuraumuksella että en jaksanut enää valssata puomin päädyssä, olinhan harjoitellut keskiviikkona vetoa läpsyllä väärän putkensuun ohi, ei sitten kyllä edes vilkaissut minua :-o Juu, olinhan minä harjoitellut Sin´llä, onko sillä nyt sit niin väliä millä koiralla :-o Olin kuitenkin tosi tyytyväinen rataan koska se pysyi käsissä, oma keskittyminen virheeseen asti hyvä, koska en edes kuullut että Pipa huusi suoraa huutoa koko radan..