Argh, kirjoitin jo pitkät storyt tallensin jne sitten tuli joku herja ja kaikki oli taas poissa...##%%%%%#%

Eli uusi pikapäivitys sitten.

20.10 luonnetesti

Grim sai luonnetestissä 172 p. Olin "dobberituomareihin" Sami Kiireriin ja Kaj Tarkkaan tyytyväinen, olivat reiluja koiralle mutta ei liian lällyjä. Testi ei mitään suurempia yllätyksiä tuonut, pimeässä huoneessa tuli aivan heti luo ja kelkalla kesti kauemmin kuin olisin uskonut, muut meni niin kuin olin kuvitellutkin.

Samu tuli eilen kotiin Oulusta.

Jessica ja Nera ovat nyt roudanneet suurimman osan tavaroistaan Kontulaan. Ensimmäiset yöt omassa kodissa ovat siis nyt takana.

 

21.10 Myyrmäkihallissa kisat

Ekalta radalta mieletön loikka puomilta, en ollut varma sanoinko tule vai en, en siis voinut palauttaa koiraakaan :o/

Toinen rata periaatteessa hyvä paitsi että tuli vinosti ja lujaa liukkaalle keinulle eikä pysysnyt siinä, siitä 10

 

5-6.11 Janitalla

Treenaamassa hallilla vähän. Grim ihan ok, Sin liikkui myös kivasti, nyt 50 cm rimat. Tuntuu kyllä että väsyy helposti, silloin loppuu myös into.

 

7.11 Tokoilua

Treffit Oilin, Peten ja Riitan kanssa. En ole muutamaan viikkoon tehnyt mitään tokoa..Grimillä juoksu loppunut mutta ei jaksa kauan keskittyä. Ekaa kertaa sisähallissa tokoa, mietin miten menee esim ruudulle kun esteitä myös ympärillä.

Grim:

Seuraaminen innokas ja meidän kriteereillä hyvä :o) Sitten kun näin Numan ja Megin niin en enää ollutkaan niin tyytyväinen...no pitää muistaa vaan omat tavoitteet :o/

Ekat ruudut memi liian pitkälle, kävin kehumasssa mutta ei palloa. Sitten muutama täydellinen ja siitä sai jo pallon. Sitten loppui keskittyminen ja alkoi haahuilu :o/ Sain yhden hyväksyttävän ja lopetin siihen.

Kaukot ensin hyvät mutta sitten ei taas keskittynyt. Nyt ei enää osaa mennä istumaan seisosta :-o

Hyppynouto täydellinen

Sitten otettiin vähän agilityä Peten ja Megin kanssa. Lentelee joka suuntaan mutta leikkaukset hyvät. Nyt jopa treeneissä ei piitannut mun pr:stä puomin ylösmenmolla, otin kiinni ja sen jälkeen ok.

 

Sin:

Sivulletulot liian edessä ja Riitta neuvoikin palkkaamaan taakse, innokkaasti kyllä smurffi tarjoaa. Noudot innokkaita, kapulasta ei vaan tahtoisi luopua ;o) Ruutu on tooosi kiva, pari kertaa lelu siellä ja kerran ilman, hyvin meni.

Otettiin vähän agilityäkin. Rimat 45 cm kun 50 cm:llä ei ole tappeja :o/ Oikein kivasti menee, teen edelleen vaan fiilistelyjuttuja. Haki pujotteluun vaikka putki metrin päässä, sisäänmeno vielä hakusessa.