9.12

Samu ja Jessica veivät gerbiilit messarin Joulunäyttelyyn. Samu oli ylpeä ja gerbiilit saivat hienot arvostelut; persoonallinen ilme, hyvä käsitellä, kiiltävä turkki, ihanat nappisilmät yms. Kiitos kasvattaja Tuulialle :o) Samu innostui näyttelyistä ja seuraavaksi veidään kuulemma kissa sellaiseen :-o

13.12

Treenaamassa Purinalla Tuijan jaSarin kanssa. Tehtiin Sarin suunnittelma kiva rata, koira ei ehkä päässyt niin vauhtiin kun käännyttiin koko ajan mutta haastetta oli. Harjoittelimme "saksalaista käännöstä", toimii kyllä sika hyvin joissakin paikoissa. Sitä vaan yllättyy kun koiraa kääntyy niin pirun tiukasti. Aiemmin Grim on helposti ottanut siinä ekan riman alas, nyt pysyi :o)

Tein Sin`llä edelleen helppoa rataa. Kun tietää ennen hyppyä että käännytään hyppää ihan normaalisti. Sitten suorilla ne ovat kyllä aika kamalia, verratavissa Vilivelin hyppyihin :o/ Tuija oli myös sitä mieltä että hyppytreeniä kannattaa jatkaa. Ihanaa kun joku sanoo rehellisesti että eivät ole ihan ok, välillä tuntuu että on vaan vainoharhainen.

14.12

Teemun ja Niinun kanssa Purinalla. Tehtiin Janitan tekemä rata. Paljon kivoja kohtia, sitten kun muisti radan niin sain kyllä nollalla sen läpi, ehkä kolmas tai neljäs yritys ;o)

Yhdessä kohdassa oli pakko nöyrtyä ja myöntää että läpsytys/veto ei vaan toimi, edes Grimillä.. Flippi oli ihan täydellinen, minä en vaan ole ihan sinut niiden kanssa. Jos olis karsinnat yms tekisin kyllä puolivalssin vaikka ehkä vähän hidastaa. Kun on huono ajoituksissa ajattelen että on parempi kun ajoitus on huono mutta näkee koiran, kun että ajoitus on huono eikä näe koiraa :-o

 

21.12

Yes, viimeinen työpäivä ennen joululomaa. Seuraavan kerran töihin vasta 2.1.2008.

En ole lähettänyt yhtäkään joulukorttia joten tätä kautta nyt toivotan kaikille

Rauhalllista Joulua ja Menstyksekästä Vuotta 2008!