18.11

Woomi palasi tänään kotiin Valkeakoskelle :o/ Woomi oli tottunut vapaan koiran elämään metsän keskellä isooolla alueella, ei siis enää riittänyt sille vain yhden hehtaarin tontti. Ehdin jo kiintyä kovasti pikku Woomiin ja tuntui surulliselta luopua siitä. Pahaa oloa helpotti tieto siitä että  Woomi pääsi omaan kotiin, missä oli ekana iltana tyytyväisenä katsonut Peten kainalossa telkkkaria ;o)

Niinu ja Teemu valmennusleirillä Oulussa. Sari lähti kaveriksi treenaamaan Joskon kanssa. Kun suunnittelin rataa tuli halliin nainen ja mies kameran kanssa. Mia ohjasi ne minun luo kun halusivat jonkun ruotsia puhuvan :-o Olivat tekemässä ohjelmaa FST5:lle koiraverosta. Haastattelivat hetken ja sitten kuvasivat kun treenasin Grimin kanssa :o) Muuten ihan kiva juttu mutta..

Kun tultiin hallille näytin Sarille pipoani, jonka olin ostanut Tarjoustalosta eurolla, naurettiin kun se on niin ruma (ei saa sanoa niin että pipo kuulee). Sari sanoi että onneksi kukaan muu ei sitä näe...Just, kun Janita on telkkarissa sitä meikataan ja laitetaan hiuksia kaksi tuntia, kun minä olen telkkarissa olen ilman meikkiä ja PK-seudun rumin pipo päässä :-o

Itse treeneistä niin Sin meni tosi kivasti, vain pari AkuAnkka-hyppyä. Pujotteluunkin meni hienosti 90-asteen avokulmasta, vauhti ei päätä huimannut mutta kuitenkin :o) Sitten Mia pyysi menemään väähän Winillä, kiihekämpi kuin Grim eikä seuraa niin hyvin ohjaaja ehkä, kyllä siitä hyvän välineen saisi ;o)  Lopuksi Sari antoi myös mennä Joskolla, tuntui yhtä kivalta kun miltä näyttää, sairaan kevyt ja makee viedä, tarjouduin vappaehtoiseksi varaohjaajaksi  :o)

19.11

Samu Rissellä joten aika yksinäinen olo :o/ Sari lähti mukaan ja menin tuuraamaan Teemua heidän valmennusryhmään 20.30-22.30 Hyvinkäälle, Juha kouluttaa heitä. Raskas juosta enkä oikein ollut iskussa...Juha sanoikin että onneksi en ole hänen ryhmässä, muut kuulemma tekee mitä käsketään :-o