Vietettiin Samun 9 v synttäreitä. Samu oli kutsunut 9 kaveria (!), Risse oli hommannut kuulapyssyaseita ja suojalaseja/maskeja. Hän jakoi lapset kahteen joukkueseen ja ei kun sotimaan metsään, Risse oli sitten apuna heikommalle joukkueelle ;o) Aina kun joku kuoli pääsi syomään karkkia ja keksejä kenttäsairaalaan ;o) Pojat ja tytöt viihtyivät ihmeen hyvin melkein 3 tuntia sotiessaan ja makkaraa syödessään ulkona. Viimeisen tunnin olivat sitten sisällä, söivät kakkua ja leikittiin pari leikkiä.

Samu sai kummitädiltään lahjakortin Giganttiin. Osti sillä itselleen uuden kännykän, ti-aamuna otti sitten minusta kuvan ja sanoi että laittaa sen tasutakuvaksi, että sillee ;o)

Treenattiin Sarin ja Jonnan  kanssa alkua Anne Viitasen hyppikseltä Porvossa. Grim kääntyy kyllä niin makeesti tiukoilla leikkauksilla :o) Josko ja Deko kääntyvät sairaan hyvin myös valsseissa, treenasivat myös leikkauksia ja Josko tajuaa jo tosi hyvin ne!

Sintura taas meni ihan ok, tuntui kuitenkin tahmealta ja haisteli paljon, ei myöskään ollut ihan terävänä pujottelutreenissä. Mahtaisko sillä alkaa juoksu pian...jos menee yhtä kamalaski kuin viimeeksi, revin kyllä rahat jostain ja sterilisoin sen :o/