Lähdettin jo pe-ilta ajamaan varkauteen, oltiin perillä 20.30 ja "Hotellin" keittiö sulki klo 20.30 :o/ Ei muuta kuin Varkauden keskustaan syömään, olihan siellä jopa yksi ravintola missä sai ruokaa noin myöhään ;o)

Risse lähti jo aikaisin aamulla ja minä sain jäädä nukkumaan, jos osais nukkua..Kävin sitten koirien kanssa kunnon lenkin ja menin kiinalaiseen hierontaan, ihan ok.

13-maissa lähdin maneesille, listasta näin että lähdin onneksi kolmantena ekasa ja neljäntenä toisessa kisassa. Tuomarin oli Hannele Lummeranta, eka rata oli helpohko. Grim karkasi yhteen putkeen ja lopputulos hyl, tiesin että oli vähän kinkkinen mutta en ollut ollenkaan skarppina, kaikki kontaktit hyvät :o)

Toinen rata oli jo sitten vaikeampi, lähdin ihan eri fiiliksellä siihen. Otin tarkat hallitut kontaktit koska varsinkin puomin jälkeinen elämä oli vienyt suuren osan mineistä ja mideistä hylylle. Sitten oli lopussa suorasta putkesta pujotteluun, lyhyt väli joka syötti kolmos-nelos väliin eikä sinne ehtinyt törkkäämään kun piti varmistaa yksi hyppy ennen putkeen menoa. Onneksi Mustikkiin voi luottaa tuossa tilanteessa, kepitkäsky ja siellähän se oli ;o) Tunsin itsekin että hyvä nolla tuli, ei mikään sikanopea mutta hyvä kuitenkin. Lähdimme heti ajamaan kotiin päin, Strömbergin Sari lupasi ottaa kisakirjan. Laittoin myöhemmin vistiä että Grim oli voittanut :o) Voi kun olisi ollut 20.11, silloin Grimistä olisi tullut Suomen ja Ruotsin AVA..

Kontrasti viime viikonlopun kisoista näihin oli aika suuri...Energiaareenalla lämmin iso valoisa halli mattopohjalla, kuulutus sekä ulkomaalaiset koirat toivat hyvän jännittävän fiiliksen. Sitten kylmään pimeään maneesiin, huono pohja joka petti kunnolla joissain paikoissa. Oli niin kylmä ettei edes muiden suorituksia tarjennut seurata, värjötelin autossa kunnes oli aika mennä lämmittämään koiraa :o/ Siiten kompastuu omaan huolimattomuuteen/ylimielisyyteen kun ei koe että radassa olisi mitään haastetta :o/

Oltiin hakemassa Samua Jessican luota missä oli ollut yötä noin 22.15. Oli ollut hauskaa olla isosiskon luona, siskon omassa kodissa :o)

Sunnuntaina olin lenkillä Christan kanssa, oli hauskaa porista pitkästä aikaa. Illalla mentiin keilaamaan, Samulla oli kaveri Fredrik mukana.