Oltiin Christan kanssa lenkillä. Illalla kun oli koirien ruoka-aika ihmettelin kun Grim ei ollut valmiina keittiössä odottamassa...huusin sitä ja sieltähän se tuli, kolmella jalalla :-o Annoin sen syödä ja sitten rupesin tutkimaan jalkaa. Ei ollut haavaa, ei tikkua eikä aristanut mistään :-o Oikea takajalkaa piti kuitenkin ihan koukussa n 20 cm lattiasta, ei laittanut sitä lainkaan maahan. Soitin sitten Christalle, neuvoi menemään heti aamusta eläinlääkärille jos ei parannusta ole tapahtunut. Soitin myös Tuijalle, joka myös ehdotti samaa, ja nimen omaan hyvälle sellaiselle eikä millekään puoskarille :-o 

Aamulla ihan sama tilanne, konkkasi kolmella jalalla ja oli tosi surkean näköinen. Yritin saada Räihälle, Eskeliselle, Keräselle aikaa mutta ei onnistunut. Onneksi Tuija tiesi kertoa että Lotta Axelssonilla on poliklinikkavastaanotto Mevetissä, ei kun sinne. Päästin tosi nopeesti sisälle, eivät edes mummot olleet vielä ehtineet paikalle ;o) Lotta tutki Grimin ja huomasi metatarsaalialueella (kintereen alapuolella missä varpaat alkavat) turvotusta, onnneksi ei ollut polven ristisiteet mitä olin pelännyt. Kuvattiin mutta murtumaa ei näkynyt, siitä päätteli että jänne on revähtänyt :o/ Kolme viikkoa lepoa/rauhallista remmilenkkiä, kisaamaan päästään vasta maaliskuussa. Summasummaarum, olen tosi helpottunut jos selvitään näin vähällä. Yleensä tuntuu että maksaa vakuutuksia turhaan, Grimin vakuutusmaksut on kuitenkin jo saatu takaisin..

Olin jonkun aikaa miettinyt että haluaisin päästä Thaimaan lämpöön nauttimaan ihanasta (halvasta) ruuasta ja ystävällisistä ihmisistä. Nyt tuntui että on oikea aika, otin siis jokerimatkan Etelä Thaimaahan lauantaille :o)