Perjantai. Aamulla Purinalle. Onpa kyllä masentavaa kun ei ole koiraa millä kisata, no oli silti kivaa katsella hyviä suorituksia, vaikka illalla 20.30 olin niin jäässä ettei tuolista meinannut päästä ylös. Sari ja Josko voittivat sairaan hienolla radalla yhden kisan, toiselta ottivat myös nollan ja olivat kolmansia :o) Kati ja Mimmi ottivat kieltoa tms, hyviä ratoja mutta jotain pientä jika radalla.

Lauantai. Isacin synttäreille ja illalla Tuijalle. Käytiin siellä lenkillä, seurasimme Grimin liikkeitä takaapäin. Joka askeleella molemmat jalat vääntyvät ulospäin ja tekevät sellaisen kiertoliikkeen, olisko sitten se joka tekee rasitusta varpaisiin :o/ Grim oli niin taitava karsinnoissa, tuli niin eurullinen olo kun pelkään pahinta että en enää sinne sillä pääse :o/ Aina kun valittaa jostain mikä ei toimi tms pitäis vaan muistaa että jokainen kisa voi olla sen koiran viimeinen, tai tietenkin ihmisenkin :o/ Eli muistakaa nauttia kisoista ja treeneistä koirienne kanssa!

Sunnuntai. Kati voitti Mimmillä kaksi ekaa kisaa :o) Viimeisellä tuli sitten puomin ohi vaikka oli suoraan nenän edessä :-o No ei siinä mitään mutta menipä 225€ nenän ohi... :o( Kisoissa nimittäin ne jotka olivat kolme kertaa palkinnoilla saivat jakaa 450€ lahjakortin, se meni nyt kokonaisuudessaan Viiman Anulle. Heini ja Justiina tekivät sairaan hienon radan ja taisivat olla kolmansia :o) On hauskaa kun olen siitä tykännyt kovaa ihan pienestä ja nyt siitä on tullut niin makee !

Josko tais tehdä yhden virheen ja yhden nollan. Sitten Sari lähti kotiin ja jätti minulle Joskon :-o Aika haasteellinen rata, varsinkin vieraalla koiralla. Keinulta lähdettiin yli 90 asteen avokulmaan pujotteluun, vieressä oli ansana rengas eli vetäminen ei onnistunut, joko koiran piti osata amupa itse ilman ohjausta tai sitten van juosta täysillä ja törkätä. Sari sanoi ettei usko että osaa mennä itse, päädyin siis törkkäykseen. Rata alkoi hyvin ja puomi oli nopea, valui vähän sen jälkeen. Sitten muutaman hypyn kautta keinulle, otin riskin ja jätin Joskon keinulle ja juoksin täysillä pujottelua kohti, jess sain sen sinne, paitsi että Grim taas selkärangassa, tein liian nopean nykäisyn eikä taittunut tokaan väliin :o/ Sitten se uudellen ja putken kautta A:lle, sen jälkeinen elämä oli haasteellinen mutta meni sairaan hvyin :o) Maalissa Josko sitten yritti etsiä patukkaa takataskustani, sitä siellä ei ollut niin sain hampaanjäljet takapuoleen  muta ei se haittaa kun ne on Joskon ;o)

Maanantai. Kati lähti kotiin, snif :o(  Päätin sit iltapäivällä lähteä käymään Purinalla kun Samu tulisi vasta illalla, siellä oli kakkoset ja halusin nähdä Funin ja Piinan. Toiselle radalle Sonja kysyi jos haluan viedä pikkupiinaa :-o Se olikin sitten hassu koira, sairaan kiihekä ja nopeat liikkeet, reagoi tosi herkäsi kaikkeen. Alku meni hyvin vaikka pujotteluun oli haastetta kun ei hae avokulmaa itse, sain sen oikaistua ja oikein meni. Sitten putkien kautta hypylle joka oli vähän kuolleessa kulmassa nurkassa ulkokaarten alussa, siellä sitten ei lähtenyt hypylle vaan lähti mun sleän taakse, tämän oli tiedostanut mutta en varmistanut tarpeeksi :o/ Sitten menikin aika läskiksi, Piina huomasi että meni väärin ja irtoili sitten vähän joka paikkaan..en siitä välittänyt kun oli jo virhe alla. Kivaa kuitenkin oli :o)

Samu tuli illalla :o)  olikin  jo ollut kova ikävä.