Keskiviikkona oltiin Timon kanssa treenaamassa Batin hallissa. Timo oli tehnyt hyviä pätkiä illaksi Batin porukalle joten tehtiin niitä. Tuuri meni tapansa mukaan kujaa, rimatkin pysyivät hyvin :o) Grim ok Sin suti aika paljon :o/

Paappi tuli eilen Vaasasta :o) kun piti sairaalaan silmäkontrolliin. Silmä leikattiin uudelleen, jää vielä vkl yli kun kontrolli vielä ensi viikon tiistaina.

Illalla käytiin kylässä Jessin luona, olipa siistiä :o)

Torstaina oli, kouluttamassa Purinalla; Timo, Jukka ja Pirjo oli mukana, Tuulialla oli polvi sökönä. Olin tehnyt syksyn bemariradan, joka ei ihan helppo ole.

 Fun oli edistynyt paljon, edelleen kiihkeä mutta ei häslännyt. Brandy on aivan sairaan nopea ja ihan oikein Timolle, että ei enää ehdikään joka paikkaan huolimatta pitkistä jaloistaan ;o) Nelson myös nopea ja mieletön radanlukutaito. Lopulta pirjo j´meniradan Grimillä, tekivät heti ekalla kerralla nollan toiseksi viimeiselle esteelle asti :o)

Perjantaina meillä oli Soneran pikkujoulut (1500 tyyppiä) Länsiautoareenalla, loppuilta ihan kiva, Jessi ja Nera hakivat minut yöllä kaupungista. Olipa ihanaa kun ei tarvinnut seistä kahta tuntia taksijonossa :o)

Lauantaina Tanja toi Samun joka oli ollut heilllä yötä, olivat olleet SeaLifessä, sai sieltä hain hampaan. Samulla oli ollut kivaa, oli jopa leikkinyt pikkupoikien kanssa ja halusi sinne uudelleen :o)

 

Sunnuntaina oli Sin`n pentueen treffit Purinalla. Kaikki pennut olivat paikalla. Riitta ja Pekka pitivät toko-treenejä ja Harri Sepponen agilitytreenejä. Tokosta näin vain Rikan ja Vimman, tosi makeita. Agilityssä näin kaikki paitsi Juipin, uroksen. Verrattuna Siníin kaikki tosi kuumia ja kiihkeitä. Varsinkin Ninja Sutisen Vimma on sairaan makee. Käy kuumana radan ulkopuolella mutta kun pääsee töihin menee miljooonaaa keskittyneesti ja kääntyy pennillä :-o Täytyy myöntää että olen vähän kateellinen :o/ Sinille plussaa siitä että on niin helppo ja sosiaalinen, ei ärise ja/tai hyökkää muita kohtaan :o)