22.12

Lähdin aamulla matkaan kohti Valkeakoskea, tällä kertaa en paimentamaan vaan hakemaan meille Woomin (Tending Wishmaster) kyläilemään. Pete ei itse ehdi treenata/kisata agilityssä, hänellä on uusi koira ruotsista ja heidän ykköslajinsa on kuitenkin paimennus. Niinpä Pete sitten tarjosi minulle Woomia kun Woomi ei halunnut lopettaa agilityä ;o)

Ennen kuin lähdettiin Sin pääsi vähän paimentamaan Peten kanssa. Hyvin näytti menevän vaikka ei ollut nähnyt lampaita piiitkään aikaan. Pete otii jopa vähän poispäinkuljetusta minkä minä en ole saanut onnistumaan. Harmi että asutaan niin kaukana, muuten Sin voisi ulkoistaa paimennuksen ;o)

25.12

Mentiin Pirjon kanssa treenaamaan Purinalle. Woomi on pieni ja tosi Pipsamainen. Kuuma, tikittävä askel, ennakoiva kuin mikä ja himmaa kontakteilla. Kiva viedä kun askelemme sopivat yhteen :o) Kontakteilla ei luota minuun, eli jos ei ole lelua ->  pysähtyy ennen kontaktia ja loikkaa kun tulee pois...katsotaan mitä tekee kisoissa..Muutenkin on aika haaasteellista kun on niin erilainen kun Grim, Grim on suoraviivainen ja tekee loppuun asti pyydettyä, Woomi ennakoi ja kun minä laiskottelen saan sen pois esteiltä...

Grimin kanssa kaikki ok, Sin´n kanssa jonkun verran kinastelevat...Sin on vähän tiukka eikä tykkää kun Woomia napsii sitä kyljistä :o/ Grimiä ei ole uskaltanut napsia vielä..Jos näin jatkuu niin sopeutuu tosi hyvin.

Pari kertaa ehdin vielä treenata sit on kisat Riksussa ja Ahvenanmaalla :o)