Torstaina

Grimillä harjoittelin keinun ja puomin itsenäistä menoa. Keinu nurkkaan päin ja nami sinne, jäin taakse hokeman kiipee kiipee. Menee sinne kyllä ensin ihmeteltyään mihin minä jäin...Puomilla laitoin myös namin päähän, jäin taakse sekä sivuun. Heti kun etutassut maassa ja nami suussa heitin pallon sen eteen, paremmin meni kuin keinu.

On sen verran riippuvainen minusta ja minun liikkeistä, sekä pelkää tekevän väärin ilman minun tukea, että saan varmaan elää tämän ongelman kanssa :o/  Tai ainakin tarvisi miljuuuna toistoja...väsyy kuitenkin puomin juoksemista sata kertaa, varsinkin lämpösessä sisähallissa...no jatketaan vahvistamista.

Otin myös tiukkoja leikkauksia muutamalla esteellä lopuksi sekä ympyröitä, ne ovat hyvät :o)

Sin`llä otin samaa rataa paitsi että palkkasin pujottelun jälkeen, ihan ok. Otin myös keinun alkeita, laskevan pään alle, laitoin matalan muurin kun näyttää vähän pelkäävän. Pelko meni ohi mutta Sin´n tapaan kaikki tehdään harkiten ja rauhallisesti...Koira on kuin omistajansa...olikohan se näin :-o

Perjantai

Lähden tänään Rissen mukana Varkauteen joten en pääse illalla treeneihin. Olin kuvitellut  että siellä on pienet kisat, pari mini/mediä ja muutama hassu maxi..Just, minejä vajaa 30, medejä yli nelkyt ja maxeja vajaa nelkyt :-o Varkaudessa??!